Vind bogen ”Sensitiv mor” af Stinemaria Mollie Jensen

 bog sensitiv mor anmeldelseEn bog om at være sensitiv,- og mor

I dag udkommer bogen ”Sensitiv mor” som er skrevet af coach og forfatter Stinemaria Mollie Jensen.

Jeg har ikke selv nået at læse bogen endnu, men jeg har været i indholdsfortegnelsen og skimmet bogen. – Og jeg må konkludere, at den ser rigtig spændende ud!

Er du sensitiv mor, vil du med god sandsynlighed kunne genkende dig selv i denne bog. Du kan få gode ideer til at passe på dig selv og måske ånde lettet op, når du igen og igen kan genkende dig selv i Stinemarias ord.
Mit bud er, at mange sensitive mødre, kan have stor glæde af bogen.

Har du lyst til at vinde et eksemplar?

Skriv herunder hvad du synes kan være hhv. det sværeste og det skønneste ved at være sensitiv mor. Så deltager du i lodtrækningen om et eksemplar af bogen ”Sensitiv mor”.

Jeg trækker lod nu på søndag d. 14. august kl. 23.00 og giver vinderen direkte besked. Husk at checke, at du har skrevet din mail rigtigt, når du skriver den sammen med din kommentar herunder.

Held og lykke!

Kærligt
Lotte

49 Comments on Vind bogen ”Sensitiv mor” af Stinemaria Mollie Jensen

 1. Maria Rasmussen
  15. august 2016 at 12:23 (5 år ago)

  Den bog vil jeg rigtig gerne vinde 😀 Jeg har en pige på 1 år, og synes jeg kæmper meget med at rumme hende, når der er problemer. Jeg bliver hurtigt overstimuleret og kan så ikke tackle situationerne. Lige så nedbrydende hendes gråd og diverse problemer er for mig, lige så smuk og stærk er også kærligheden og nærheden imellem os, og følelsen af det hele inde i mig. <3

  Svar
 2. Charlotte kjær
  14. august 2016 at 14:53 (5 år ago)

  Hej Lotte
  Jeg er sensitiv mor til 3 drenge. Har været i kontakt mig dig da vores ældste søn havde det rigtig svært. Med den rette hjælp, ro, forståelse er vi nu et helt andet sted – en lykkelig familie – der har lært på den rigtig hårde måde – men jeg tror det har været vigtig for os for at nå dertil hvor vi er i dag. Jeg er utrolig glad for den åbenhed der er kommet omkring sensitive og jeg vil elske at læse denne bog for at lærer mere om mig selv.
  Mvh Charlotte

  Svar
 3. Bea Berthelsen
  14. august 2016 at 14:42 (5 år ago)

  Det skønneste ved at være sensitiv mor er uden tvivl, at jeg er opmærksom på mig selv, og er god til at mærke efter og sætte grænser. Det var dog først da jeg fik min sensitive søn, at jeg opdagede nogle af trækkene ved mig selv – før hen slog jeg bare mine følsomheder hen med “sådan er jeg bare”. Nu kan jeg bruge min egen sensitivitet til at mærke og forstå min søn, hvilket har været til stor gavn. Det sværeste ved at være sensitiv mor er at jeg ofte overanalysere, mistolker og forsvare mig selv og mine handlinger. Jeg oplever ofte verden omkring mig være uforstående overfor mig, hvilket påvirker mig ret meget. Jeg vil elske at få flere redskaber til hvordan jeg som sensitiv mor bl.a. kan blive mere opmærksom på mig selv. Håber på at vinde bogen, tak fordi I er med til at oplyse det sensitive træk <3

  Svar
 4. Marie Ørum
  14. august 2016 at 12:22 (5 år ago)

  Som nybagt særligt sensitiv mor oplever jeg, at jeg opfanger det mindste signal fra mit barn og fra omgivelserne. Det kan gøre det svært for mig at falde i søvn om natten og sove nogenlunde godt når baby ligger på den ene side og far på den anden og laver hver deres lyde… ;-(

  Og på samme tid er min følsomhed overfor min baby og omgivelserne det, som giver en særlig god indlevelse. Jeg er rimelig hurtig til at afkode min babys behov og når som regel at reagere inden hun bliver ked af det.

  Svar
 5. Winnie
  14. august 2016 at 11:27 (5 år ago)

  Det der er skønt ved at være sensitiv mor er at jeg altid er et skridt foran mit barn og kan se når hun er utilpas, noget ikke er som det skal væreogså hendes trivsels. Det er meget vigtigt at jeg kan vejlede hende da hun også er særlig sensitiv. Det at kunne opløfte vores begge følelser og anerkende det behov vi begge har.
  Jeg har ro og hviler i mig selv, hvilket gør at jeg kan skabe harmoni og balance i hverdagen for mit barn.
  Det negative ved at være sensitiv mor er at jeg er utrolig følsom hvilket kan gøre at hvis datter er ked af det ender jeg også med at være ked af det.
  Jeg ønsker mig denne bog for at lærer nye redskaber og taktikker på hvordan jeg ellers kan gøre for at være den bedste mor for mit barn og senere hen viderebringe de redskaber der er bedst for hende.

  Svar
 6. Pia Charlotte
  14. august 2016 at 10:13 (5 år ago)

  Det sværeste ved at være sensitiv mor er nok at jeg mærker andres energier og skal lære at håndtere det og passe mere på mig selv. Har 3 dejlige børn som også er sensitive, den mindste på 10 år er dog hyper sensitiv og vil ikke gå i skole… Der er svært som mor at jeg ikke formår at få ham afsted, for han vil IKKE! Det fylder meget i min hverdag og i familien. Det gode er at jeg er en pige med et stort hjerte ? og vil alle det godt.. Er meget varm og humørfyldt ?

  Svar
 7. Annikka Emmanuella
  14. august 2016 at 10:05 (5 år ago)

  Den bog må jeg have! Synes både det er en force, men også svært udfordrende at være en enlig sensitiv mor til en sensitiv dreng. Styrken må ligge i at jeg er god til at mærke ham i situationer hvor han er ved at blive overstimuleret men ikke selv har lært at sige fra endnu. Det er desuden også udfordrende når jeg selv er overstimuleret og skal have overskud til at rumme min søns følelser ??
  Jeg har læst bøger om sensitive børn, det kunne være godt at læse en med en sensitiv mors perspektiv ?

  Svar
 8. Line S
  14. august 2016 at 10:03 (5 år ago)

  Jeg har fire børn, og det er en stor udfordring at være så mange samlet og den larm, der følger. Det sværeste er dog, at jeg har pokkers svært ved at rumme, når de bliver kede af det, fordi det mærkes som mine egne følelser, og det er meget svært at skille ad. Det bedste er samtidig at kunne være mærke og forstå børnene så godt.

  Svar
 9. Janni Ea Johansson
  14. august 2016 at 10:01 (5 år ago)

  Det bedste er at jeg forstår min sensitive datter.. Jeg har en forståelse for hendes tænker, følelser og kan hjælpe hende bedre på vej.. Det er en styrke, føler jeg.. ❤
  Det værste er at jeg har mindre overskud til at fange min signalstærke pige, hun er helt modsat den lille.. Det giver nogle konflikter, som jeg ønsker hun kom udover.. Overskuddet forsvinder bare hurtigere..
  Men jeg elsker mine piger, og omfavner det at være sensitiv mor.. ❤

  Svar
 10. Medina Færch
  14. august 2016 at 9:38 (5 år ago)

  Ville sørme ikke være dårligt at læse lidt – blive bekræftet og måske hjulpet? Det er en dejlig gave, men sørme også en hård en!!!

  Medina – mor til Q

  Svar
 11. Louise Land Truelsen
  14. august 2016 at 9:08 (5 år ago)

  Det skønneste ved at være sensitiv mor er uden tvivl at jeg forstår min sensitive dreng.
  Det sværeste er til gengæld ikke at overbeskytte han og overføre min sensitivitet på ham, jeg kommer nogle gange til at antage, at bare fordi jeg føler noget gør han det også, men nej, han er stærkere på nogle punkter.

  Svar
 12. Laila Kristensen
  13. august 2016 at 21:35 (5 år ago)

  At være sensitiv mor til tre aktive drenge gør, at jeg ofte følge mig udmattet, hvor jeg ville ønske, at jeg var i overskud. Efterhånden ser jeg dog mere og mere min sensitivitet som en positiv ting, da jeg netop via denne tydeligt kan: mærke mine børns grænser, være deres “advokat” (her tænker jeg særligt på den ene søn der også er særligt sensitiv), forstå deres problemer før de åbner munden, kan aflæse deres signaler osv.

  Svar
 13. Tina Moslund
  13. august 2016 at 7:08 (5 år ago)

  Det bedste ved sensitiviteten er at jeg oplever de mange små skift der kan være i mine børns humør, lugten i omgivelserne eller uroen i en forsamling, men samtidig er dette min største udfordring idet min store indlevelses evne gør mig utrolig sårbar ?

  Svar
 14. Metthea
  12. august 2016 at 23:19 (5 år ago)

  Vil rigtig gerne vinde denne bog ♡ Sikker på den kan hjælpe mig ♡♡♡♡

  Svar
 15. Rose
  12. august 2016 at 21:16 (5 år ago)

  Tænk jeg synes det er svært at finde nogle positive sider ved min sensitivitet. Men jeg bruger mig selv, min empati og sympati når min meget sensitive datter har det svært, jeg ved hvordan hun har det og hun er ikke alene om det.
  Det svære er når jeg bliver overstimuleret og ikke føler jeg har det store overskud til min familie?.

  Svar
 16. Birgitte
  12. august 2016 at 20:22 (5 år ago)

  Sikke en fed præmie! Jeg synes det bedste ved at være sensitiv mor er at jeg forstår min søns reaktioner når alle andre ikke gør. Han er kun 7 og det er dejligt at jeg kan hjælpe med at tale hans sag når livet er svært. Det sværeste er når jeg bliver for udmattet mentalt og ikke føler jeg kan give dem energi nok. Mvh Birgitte

  Svar
 17. Vibeke
  12. august 2016 at 19:32 (5 år ago)

  Det bedste ved at være sensitiv mor er for mig, at jeg bedre kan forstå og hjælpe mine 2 sensitive drenge. Det sværeste er, når jeg selv er fyldt op og ikke har mulighed for at få noget tid for mig selv.
  Jeg er altid på udkig efter redskaber til at håndtere en meget travl hverdag bedst muligt som sensitiv og denne bog lyder rigtig interessant 🙂

  Svar
 18. Mette
  12. august 2016 at 13:59 (5 år ago)

  Jeg synes, at det som mor ofte er en stor fordel med de ‘lange antenner’, som hele tiden giver mig en god fornemmelse for, hvordan mine børns ‘dagsform’ mht. humør/sindsstemning/energiniveau osv. er. Det gør mig i stand til at foregribe situationer, som ellers kunne opstå. F.eks. overstimulering og regulær nedsmeltning. Jeg kan ofte nå at byde til med snak, hensigtsmæssig aktivitets- eller afslapningstilbud, fordi jeg i god tid kan mærke, at der er noget ‘på spil’. Dog er der tidspunkter, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne slukke for ‘radaren’ ( måske især udadtil i sociale sammenhænge), da det jo også kan være kilde til overstimulering hos mig selv, når andre menneskers bekymringer registreres nærmest automatisk. Det kræver alenetid og stor egenomsorg at tage vare på sin egen sensitivitet som mor, synes jeg:-)

  Svar
 19. Ann
  12. august 2016 at 13:23 (5 år ago)

  Det bedste er at jeg altid er opmærksom på mine børn og min mand. Jeg hører og oplever alt hvad der foregår omkring dem. Det sværeste er at prøve at dæmpe det, så jeg også kan slappe af. Det er svært at være overstimuleret og samtidig tage hensyn til mine børns sensitivitet.

  Svar
 20. MilleSmille
  12. august 2016 at 13:21 (5 år ago)

  Det sværeste – (først) at finde ud af det sensitive træk EFTER sønnen blev 8 år.. Både jeg selv og sønnen er sensitiv og sikke en rutsjetur opdagelsen har gjort…..

  Svar
 21. Betina
  12. august 2016 at 12:18 (5 år ago)

  Det sværeste er uvidenheden om jeg er det, ligesom uvidenheden om min søn er det. Vi har begge mange sammentræf med diverse test, men ingen som endeligt kan sige om det er reelt sensitiv. Men det bedste er så st jeg har en hel særlig samhørighed med min søn, vi forstår hinanden på en sådan måde at man kunne blive helt bange for det.

  Svar
 22. Bettina Stenfeldt
  12. august 2016 at 11:56 (5 år ago)

  Det sværeste er at være ovenpå og vise overskud, når det ikke eksesterer…at ligne en hvor alt er ok, selvom barnet er ked af det. Det bedste er til gengæld den fornemmelse og gefühl jeg besidder til at kunne se om mine børn (og mand) trives eller ej 🙂

  Svar
 23. Liv
  12. august 2016 at 11:54 (5 år ago)

  Jeg altid følet mig anderledes end resten af min familie. Jeg har tit fået vide åh Du var så nem da du var barn, det var jeg også fordi at jeg var bange og kedat fordi ingen så mig fordi jeg stille og indadvendt. Og når jeg så prøvede på at gøre lidt opmærksom på mig selv fik vide være lidt mere som din søster , du vil jo ingenting. Nej fordi jeg var bare bang for nye ting , og ingen ville hører på mig når jeg fortalt om det fik vide tage mig sammen.

  Nu er jeg voksen og for snart 3 år siden fandt jeg ud af at jeg er særlig sensitiv. Og jeg har to dejlige piger , den mindste af mine piger er særlig sensitiv . Jeg prøver at hjælpe hende godt igennem hendes følelser men det kan godt være rigtigt svært nå at enes egen følelser er på koge punkt. Jeg kan ikke gang søge hjælpe/ støttet ved min forældre fordi de er her ikke mere. Jeg ved kun få glæde af bogen også fordi ved uddanne mig indenfor det pædagogisk felt og ønsker at gøre en forskelle for børn/ ung og forældre der er særlig sensitive . Og end bedre lærer mig selv at kende og hjælpe min pige .

  Svar
 24. Sisse Vedstesen
  12. august 2016 at 11:52 (5 år ago)

  Det bedste ved at være sensitiv mor er at man fanger sine børns bitte små signaler med det samme og kan tage meget i opløbet
  Det værste er at man opfanger alt og derfor hurtigt bliver fyldt op

  Svar
 25. Rikke Latocha
  12. august 2016 at 10:07 (5 år ago)

  Jeg syntes det var svært som ung at være sensitiv, men nu som voksen, føler jeg mig utrolig heldig at være sensitiv, for jeg har altid været opmærksom på den gode måde hvordan mine børn havde det, og nu som voksen fortæller de, at de syntes det er en gave at have lært at tage hensyn til andre og vi i vores familie har altid værdsat de små ting i livet, som en sensitiv jo lægger rigtig meget mærke til, og vi ønsker at hjælpe de medmennesker der har mange udfordringer i livet af forskellig slags❤️? Handicappet, blinde, hjemløse og nu som plejefamilie for et særlig sensitivt barn❤️❤️❤️
  Det er dejligt at være sensitiv, selvom det er mange udfordringer med medmennesker der ikke forstår eller er sensitiv, da man så tit føler sig uden for og mærkelig, men så tænker jeg på at jeg ikke vil bytte mit liv med deres eller noget andet og opsøger så nogen der gør mig glad?
  Rigtig god dag☀️

  Svar
 26. Karoline Aagaard
  12. august 2016 at 9:33 (5 år ago)

  Jeg har altid en føling med hvordan mine sønner har det, og kan handle ud fra deres bedste, fordi jeg forstår dem. Jeg tager ansvar for mine drenge, så mine drenge trives på trods af omgivelsernes ofte manglende forståelse. Jeg fornemmer andre mennekser – nogle gange forsøger jeg at ignorerer hvordan jeg oplever tingene/min følsomhed, bla. fordi jeg gerne vil gi’ det en chance – måske stoler jeg ikke altid på mine egne sensitivitet, men det ender oftest med at det er mig der får ret i mine første indskydelser omkring en person/en situation, og jeg bliver såret fordi jeg ikke stolede på mig selv. Jeg bliver nemt overstimuleret, har brug for meget alenetid, ro, og tid til at reflekterer. Jeg vil helt sikkert gerne kunne stole mere på mig selv og hvad jeg fornemmer, men jeg bliver tit usikker og tvivler på mig selv. Jeg har ikke helt fundet balancen endnu, og vil elske at kunne fordybe mig i denne bog, og forhåbentlig kunne finde mere ro, ift mig selv og andre mennekser.

  Svar
 27. Berit
  12. august 2016 at 9:16 (5 år ago)

  Det sværeste ved at være sensitiv mor er, at jeg nemt bliver overstimuleret, og dermed ikke kan lukke af for støj og almindelig uro, som børn jo laver. Så kommer jeg nemt til at skælde ud, og bliver derefter ked af det over, at jeg reagerer på den måde. Sensitive børn larmer jo også, og den mindste er meget ekstrovert, hvilket gør det lidt vanskeligt.
  Det dejlige ved at være sensitiv mor er, at min søn og jeg, ofte ikke behøver ord mellem os, for at forstå. Jeg mærker hurtigt og nemt hvordan de har det, og har derved nemt ved at hjælpe dem

  Svar
 28. Mette.
  12. august 2016 at 9:13 (5 år ago)

  Det sværeste har været da min søn var lille (for tidligt født) hvor han kun sov 6 timer i døgnet. Og som sensitiv kan det i forvejen være svært at falde i søvn. Manglende søvn giver selvklart mindre overskud og det gjorde mig frustreret at jeg måtte bede om hjælp. Det kan også være hårdt at bekymre sig om hvordan han har det i børnehaven eller andre steder.
  Det dejligste ved at være sensitiv mor er at jeg ved præcis hvilke følelser min søn går igennem og ofte kan jeg tage nogle ting i opløbet da jeg hurtigt fornemmer hvad der er ved at ske. Jeg synes også at jeg som sensitiv mor giver mit barn meget kærlighed, knus og kram og kan lære ham noget om hvordan man kan behandle andre mennesker og mærke efter hvordan man har det i forskellige situationer.

  Svar
 29. Stine hansen
  12. august 2016 at 8:56 (5 år ago)

  Det bedste ved min sensitivitet er at jeg hurtigt ved hvordan min søn har det – og kan forstå når han er blevet ramt i sin sensitivitet.
  Det sværeste er når jeg ikke har plus på min egen energi konto – og alt går i hårknude og derved har svært ved at rumme – når jeg har brug for ro. Jeg er også kun et menneske ☺

  Svar
 30. Janni Liegård Kristensen
  12. august 2016 at 8:43 (5 år ago)

  Det skønneste at man lige præcis forstår, hvordan ens barn har det, når det hele bliver for meget – det giver så stor hjælp, når vi skal give vores datter på 6 redskaber til at være i den hverdag og verden, som vi lever i 🙂
  Det sværeste er ikke bare at give efter i konflikter i hverdagen fordi, det er nemmest og fordi man ikke selv rummer mere…

  Svar
 31. Anja Denver
  12. august 2016 at 8:38 (5 år ago)

  Min søn på 10 år er sensitiv og det er jeg også. Jeg synes det er svært at give lidt slip på ‘vi’, når han gennemgår noget svært. Men jeg synes helt bestemt vi har en gave, som giver os en hurtigere fornemmelse af, hvad der er på spil i en given situation

  Svar
 32. Jette Larsen
  12. august 2016 at 8:37 (5 år ago)

  Det bedste er helt klart den dybe samhørighed, kærlighed, fantasien, omsorgen og humoren. Det at genkende mig selv i min søn, og gaven i at blive “tvunget” til at se, forstå, elske og acceptere sensitivitet hos mig selv og udvikle mig for at kunne give ham en bedre selvforståelse og accept med i livet ❤
  Det sværeste er at balancere imellem de forskellige hensyn til ham, til verden og til mig selv- især når overstimulering og store følelser er i spil ❤
  Så det lyder rigtig spændende med en bog om netop det at være en sensitiv mor ❤

  Svar
 33. Katja
  12. august 2016 at 8:33 (5 år ago)

  Det sværeste for mig er de altoverskyggende tanker om hvad der kan gå galt når jeg skal ud i ukendte situationer med mine børn. Det bedste er at jeg forstår deres følelser.

  Svar
 34. Louise
  12. august 2016 at 8:26 (5 år ago)

  Jeg kan se det jeg vil skrive går igen flere gange: larm og konflikter!
  Mine børn snakker rigtig meget og ofte i munden på hinanden – det kan være rigtigt svært at rumme og faktisk få hørt hvad det er de gerne vil fortælle!
  Forandringer i hverdagen kræver også meget energi fx sommerferie og opstart igen bagefter

  Svar
 35. Heidi McQuhae
  12. august 2016 at 8:08 (5 år ago)

  Det sværeste er at rumme de store følelser. Det bedste er at se dem udvikle sig, afprøve forskellige redskaber og finde deres egen vej…

  Svar
 36. Marianne Bonde Bruun
  12. august 2016 at 7:58 (5 år ago)

  Jeg synes, at det sværeste er at finde ud af, hvornår man skal sætte grænser. Når de bliver ked af det, får jeg ondt af dem.
  Det skønneste er at føle samhørighed, og at man forstår hvordan de har det.

  Svar
 37. Jeanette Ohrt Christensen
  12. august 2016 at 7:55 (5 år ago)

  Det sværeste er unægteligt, at mit væsens behov for enetid kan få det til at fremstå som om, at jeg sætter mig selv over mine børn.
  Det bedste er, at jeg så tydeligt kan mærke mine børns sindstilstand.

  Svar
 38. Louise
  12. august 2016 at 7:53 (5 år ago)

  Dejlig gave 🙂

  Det sværeste er ængsteligheden og dermed alle bekymringerne. Men det bedste er nuancerne, følelserne og “samhørigheden” man opnår såfremt man lytter til sig selv og anderkender sine do and dont’s 🙂

  Svar
 39. Berit
  12. august 2016 at 7:39 (5 år ago)

  Hardest to see your child sad. Nice to show and talk about feelings with your child.

  Svar
 40. Signe Flo
  12. august 2016 at 7:24 (5 år ago)

  Det skjønneste ved å være sensitiv mor er at jeg er opptatt av å gi barna mine gode opplevelser fremfor materielle goder, og å ha et nært og kjært forhold der samtaler og tid sammen i fellesskap er viktig.

  Det vanskeligste er når jeg selv ikke er i balanse så får jeg lett dårlig samvittighet for å ikke kunne være der fullt og helt for mine barn.

  Svar
 41. Cecilie
  12. august 2016 at 7:03 (5 år ago)

  Kære Lotte.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få fingrene i den bog, den lyder nemlig rigtig interessant fra den vinkel…
  Det sværeste for mig ved at være sensitiv mor er, at jeg er også er enlig sensitiv mor, og står med ALT ansvaret selv. så når jeg er overstimuleret, så er der ikke en anden der kan tage over.. Også i forhold til planlægning ( som desværre ikke er min stærke side )..Især kan det mærkes i en lang sommerferie som vi lige har haft sammen, at der er der for lidt space til mig selv og til at restituere… Så det er helt klart noget jeg skal øve mig på, har tænkt mig at blive meget bedre indtil næste sommerferie:)
  Det bedste ved at være sensitiv mor, er egentlig også det med at jeg er enlig sensitiv mor for min datter, det har knyttet os helt specielt sammen. Og så er der ikke også en mand indenover, jeg kan blive overstimuleret af 😉 så på den måde har jeg mere space i hverdagen til at lade op ☺️
  Kærlig hilsen fra Cecilie

  Svar
 42. Puk
  12. august 2016 at 7:01 (5 år ago)

  Det sværeste er erkendelsen – jeg har altid troet, jeg var den udadvendte, der kunne alt – sådan er jeg vokset op, da sensitiv slet ikke var et ord man brugte…
  Det bedste, er at give sig selv lov til at være det – at trække sig fra hverdagen og “nyde” man er i stand til at bemærke selv de mindste detaljer, stemninger og sige, det er ok, man ikke har lyst til at deltage i et arrangement, hvor der er larm og mange mennesker…

  Svar
 43. Marianne
  12. august 2016 at 6:43 (5 år ago)

  Det sværeste for mig er at jeg kan have meget svært for at rumme konflikter og larm, og at jeg savner tid til fordybelse i min egen lille verden. Det giver nogle udfordringer. Det bedste er at jeg er så følsom at alle de små fantastiske øjeblikke bliver fantastiske, og at jeg kan blive helt lykkelig og inspireret af en lille samtale eller de andre små fine øjeblikke i hverdagen 🙂

  Svar
 44. Stine
  12. august 2016 at 6:26 (5 år ago)

  Jeg er enlig mor til to skønne små rødder på 4 og 6 år.. Min datter på 6 år har fået en ADHD diagnose..
  Jeg synes det sværeste ved at være “en smule” sensitiv, er lydene.. Jeg har virkelig svært ved at rumme lydene, hvilke der er ret mange af når man har et barn med ADHD..
  Jeg synes så det er så fantastisk at jeg nærmest altid kan læse hvordan mine børn har det.. Men samtidig kan det være forfærdelig svært ikke altid at kunne rumme det..
  Måske sådan en bog ville kunne hjælpe mig..

  Svar
 45. Sanne
  12. august 2016 at 6:23 (5 år ago)

  jeg tænker faktisk de følelsesmæssige tanker, de tanker om hvordan jeg kan gøre mit forædreskab bedre. Jeg gransker mig selv hverdag, over hver eneste situation. Kunne jeg have gjort det anderledes? Gjorde jeg det nu rigtigt? Usikkerheden, den dårlige samvittighed. Jeg har en evig dårlig samvittighed, og en trang til altid at ville gære det hele bedre.

  Men derimod ville jeg ikke undvære min indlevelse, min intuition, den der følelsesmæssige involvering, som ved hvordan mine børn har det, fysisk såvel som psykisk.

  Svar
 46. Lene Færk
  12. august 2016 at 6:18 (5 år ago)

  Det skønneste ved at være sensitiv mor er at jeg virkelig kan føle mine 3 drenge, hvordan de har det og føler en meget stor kærlighed til dem. Kan nogle gange få helt tårer i øjnene bare at observere dem.
  Det sværeste synes jeg er, at efter en arbejdsdag, hvor jeg er godt brugt og så komme hjem 3 drenge hvis lydniveauet godt kan være højt (jeg er lysfølsom, ihvertfald efter en arbejdsdag).
  Ville elske at vinde denne bog så jeg kan blive en bedre mig?

  Svar
 47. Camilla
  12. august 2016 at 6:07 (5 år ago)

  Det sværeste for mig er at jeg ofte er fyldt op med indtryk efter arbejde, ligesom min sensitive datter er det efter skole. Jeg har brug for at trække mig ind i mig selv, hvor resten af familien nyder at vi alle er samlet.
  Det skønneste ved at være sensitiv er at jeg hurtigt fanger andres sindsstemning. Det er en fordel på arbejdet, og især hjemme når jeg kan tage børnenes udfordringer på forkant. Elsker din bog! Det går mig meget at føve at jeg ikke er alene

  Svar
 48. Dorthe
  12. august 2016 at 5:59 (5 år ago)

  Jeg synes helt klart at det værste er min følsomhed, der gør at jeg nemt bliver ked af det og usikker overfor min datter og omverden. Til gengæld er det bedste helt sikkert at jeg har en stor indlevelsesevne, gode lytteegenskaber, stort hjerte og især en ubeskrivelig forståelse for min datter, der i høj grad også er særlig sensitiv.

  Svar
  • Dorthe
   12. august 2016 at 6:02 (5 år ago)

   Lige en tilføjelse: det er en stor kunst at acceptere mig selv som jeg er – der synes jeg er svært! Jeg får så mange indtryk hele tiden, mærker andres humør, ser mange detaljer osv osv. Så både jeg og min datter øver i ikke at blive ALT for overstimuleret af de mange sanseindtryk…

   Svar

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Ved at anvende dette site, accepterer du brugen af cookies - Læs mere om cookies OK

Information om cookies

Hvad er en cookie?

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies benyttes ikke til at lagre personlig data. I tilfælde hvor systemet har behov for at lagre personlig data, bliver det lagret på serveren, og kan derfor ikke tilgås af andre websider.

Fravalg af cookies

Hvis du ikke ønkser, at websites skal kunne benytte cookies, kan du bede din browser om at blokere for dem. Hvis du beder din browser blokere for cookies, vil du ikke blive registreret når du besøger denne eller andre websites. Du skal dog være opmærksom på, at mange funktioner på et website er afhængige af cookies. Blokerer du dem kan du derfor risikere, at websites holder op med at fungere efter hensigten.

Spørgsmål

Har du spørgsmål omkring sitets brug af cookies, er du velkommen til at tage kontakt med sitets ejer. Kontaktinformationer finder du på websitet.

Hvilke cookies bruges på dette site?

Funktioner på sitet

For at visse dele og funktioner på sitet kan fungere, benyttes cookies - f.eks. til at gemme indstillinger, valg eller lignende.

Statistik

For at vide hvor mange der besøger siden og for at kunne forbedre brugeroplevelsen, benyttes cookies for at følge besøgendes adfærd. Al data indsamles anonymt af 3. part.

Fravælg cookies

Fravælg cookies

Hvordan du fravælger cookies afhænger af, hvilken browser du benytter. Her finder du fremgangsmåden til de mest almindelige browsere: