Referencer

Tak for en super session .Sessionen var afslappet og meget behageligt. Jeg skulle ikke have nogen “facade” på og følte at jeg kunne være mig selv. Jeg har fået bekræftet, at det jeg gør for min søns angst og sensitivitet er det rigtige, og at jeg skal lære at erkende de særlige sensitive sider i mig selv,-  hvilket nok er det jeg har mest svært ved.
Jeg er blevet bekræftet og anerkendt og er stadig helt høj 😉 Jeg vil sige tusind tak og er taknemmelig for de ting du gør.
Er sikker på at jeg vil gøre brug af dig en anden gang 😉
Helle Mor til  2 (på 10 og 7 år)

 

Kære Lotte
Mange tak for en positiv skype-session, helt som forventet efter vores lange mailkorrespondancer. Jeg måtte knibe en tåre da vi havde sluttet, da det gik op for mig, at lige så vigtigt det er for vores dreng, at vi accepterer og elsker ham for den han er, lige så vigtigt er det for mig at få accept af, at vi gør det rigtige. Tak fordi du har styrket mig i troen på, at vi er på rette kurs, og tak for de mange redskaber jeg nu har at arbejde videre med. Det er bare guld værd.
God søndag
KH Louise , mor til Frederik på 3 år

 

Kære Lotte
Der går faktisk super godt godt her.Jeg bruger mange de værktøjer jeg har fået af dig.
Jeg kan også godt mærke at mange ting, hænger meget sammen hvordan jeg selv er, eller har det.
Tak for råd omkring søvn,- det virker super godt.
Skønt at få talt om de ting, som hjælper mig til at være mere bevidst. Og selvom man ved det, så er det rart at bliver mindet om det engang imellem, -for man kommer I tvivl, om det man gør er rigtigt. 😉
Tusind tak”.

Mor til 4, heraf to sensitive børn

 

Tusind tak for en rigtig god sparring til vores søn. Det var en befrielse at tale med en, som forstod, hvad vi talte om, så vi kunne gå direkte til at snakke om, hvad der ville være gode løsninger for Noah. Du er god til at lytte, og var hurtig til at finde frem til, hvad der var særlig vigtigt for netop vores søn. Vi har haft stor glæde af sparringen, og vores søn har det nu godt de fleste dage.
Mona Lagoni, mor til 3 årige Noah

 

Overvejer du om en sesssion er noget for dig? Læs mere om hvad jeg tilbyder her.