Telefon/skypesessioner

Telefon/skypesessioner

Skypesessioner/telefonsessioner er en rådgivningssessioner a 45 minutter.
Sessionen er målrettet forældre til særligt sensitive børn.
Både forældre for hvem særligt sensitivitet er et forholdsvis nyt begreb og forældre som allerede ved meget om personlighedstrækket.

Oplever du:

 • At være i tvivl om, hvorvidt dit barn er særlig sensitivt?
 • At blive frustreret og ked af hverdagens udfordringer med dit meget følsomme barn?
 • En følelse af, at det kan være svær,t at få hverdagen til at fungere?
 • Frustration over at blive mødt af manglende forståelse fra dine omgivelser?
 • At det kan være svært at tale med fagpersoner omkring dit barn?
 • At hverdagen kan være hård og at du mangler overskud til de ting du gerne vil?
 • At mangle redskaber tilpasset netop dit barn?
 • At du er i tvivl om, hvorvidt du griber dit barn rigtig an?
 • At være være kørt fast i specifikke situationer med dit barn?
 • At have udfordringer i hverdagen, som I ikke kan løse på egen hånd?-Så kan jeg hjælpe dig/jer.

Virkeligheden er:

– at en del forældre, periodevis, oplever hverdagen med et særligt sensitivt barn som en udfordring. Nogle i højere grad end andre.

I min optik er der to hovedårsager til dette.

For det første er samfundet ikke indrettet til særligt sensitive. Det betyder at den særlige sensitivitet bliver meget fremtrædende, fordi det særligt sensitive barn ofte overstimulres dagligt.

Den anden grund er, at viden om særlig sensitivitet ikke er integreret i de relevante uddannelser endnu og heller ikke i særlig høj grad er tilgængelig for forældre. Og nogle steder er der også en del “modstand” i forhold til “særlig sensitivitet”.
Derfor kommer vi i en situation, hvor den særlige sensitivitet bliver meget fremtrædende, men der er ikke tilgængelig viden til at håndterer den udfordring.

Men føles en telefon/skypesession personlig?

Hvis du ikke er vant til skype, overvejer du måske, om det vil virke underligt og upersonligt at sidde og tale sammen over computeren. Men min erfaring er, at selvom mine kunder og jeg nogle gange, fysisk sidder meget langt fra hinanden,- så føles det sjældent sådan.
Det samme gælder for telefonsessioner. selvom vi ikke sidder overfro hinanden, kan vi sagtens komme ind til kernen i nogle af de udfordringer du måske står midt i lige nu.

Det får du i sessionen:

 • Professionel og ærlig rådgivining i øjenhøjde
 • En rådgiver der forstår din situation og som har mange redskaber at dele med dig
 • Konkrete løsninger tilpasset netop din og jeres situation

Hvem er denne rådgivningstype til/
hvem er den ikke til?

Jeg rådgiver forældre til særligt sensitive børn. For det meste har mine kunder børn i alderen 0-12 år. Hvis du har et barn der er ældre og ønsker du min rådgivning, så giv mig et ring eller skriv til mig. Så vil jeg udfra dine ønsker til sessionen, vurderer om jeg er den rigtige for jer.

Når du bestiller en session hos mig, er det vigtigt at:

 • Du er positiv og åben overfor inspiration
 • At du er villig til, hvis det er relevant, at se på hvad du som forælder kan gøre anderledes

Sessioner hos mig, er ikke til dig der:

 • Mener at dit barn skal forandre sig og at du intet ansvar har i forhold til de udfordringer du/ I oplever
 • Mener at du gør alting rigtigt og at det kun er omgivelserne, der skal gøre noget anderledes
 • Ikke er klar til at prøve at se tingene på en anden måde og gribe dem      anderledes an

Hvem er jeg som rådgiver?

Jeg mener, at børn gerne må være forskellige og at det er vigtigt, at vi ser vores børn som de er,- og accepterer og elsker dem som de er. For mig at se, er det udgangspunktet, der bringer os bedst i mål i forhold til det enkelte barns trivsel. Når vi viser vores børn, at vi elsker dem, som de er, lærer vi dem, at gøre det samme,- at elske sig selv.  Børn skal fyldes op med gode, konstruktive følelser, oplevelser og tanker, så det er lettere at klare bumpene på vejen. De skal opleve nærvær, tillid og kærlighed. Jeg mener ikke at særlig sensitivitet skal være en evig begrænsning, men det betyder ikke, at jeg ikke er klar over, at det kan være en stor udfordring, der  kan føles som en begrænsning. En del år som mellemleder i byggebranchen, har forstærket mig i, at være et meget praktisk og jordnært menneske. Samtidig er ikke bange for at lytte efter hvad min intuition og  mine “sensitive antenner” fortæller mig og også bruge det i forhold til mine kunder. Mange gange oplever jeg, at det  netop er dette mix, der gør at sessionerne skaber rigtig gode resultater.

Det her får du helt præcist:

 • 45 minutters skypesession
 • Inspiration specifikt tilpasset din og jeres situation.

Pris

En skypesession varer 45 minutter og koster 500,-dkr.

Tilfredsheds-garanti

Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med sessionen. Det betyder at jeg bruger tid på, at vi får afstemt forventninger, både forud for sessionen og ved opstart af  sessionen. Oplever du, at vi ikke har fælles fokus for sessionen, er det vigtigt  at du siger det til mig med det samme. Denne fremgangmåde, betyder at det altid bliver fanget i opløbet, inden sessionen, hvis vi ikke er enige om sessionens formål.
Skulle du alligevel opleve, at du ikke har fået noget ud af sessionen, får du dine penge tilbage.

Hvad så nu?

Det er op til dig. Nu har jeg fortalt dig om mine telefon/skypesessioner. Hvis du har brug for lidt tid, til at finde ud af, om det rent faktisk er noget for dig,- kan du skrive dig op til nyhedsbrevet og følge mig en periode. Det kan være en god måde, at lære mig at kende på og mærke efter om en session er noget for dig.
Hvis du der imod tænker, at en telefon- eller skypesession er det helt rigtige for dig, så kan du købe den via linket herunder.

Måske ses vi.
Lotte

 JA TAK!
Rådgivning hjemme i min egen stue.

Retur til rådgivningsside