“F…Perfekt”

Mini-onlinekurset “F… Perfekt”

–  Om vores jagt på at være den perfekte forælderF...perfekt inspirationsludfil til forældre

Når jeg taler med forældre er der ofte nogle ting jeg ser “gå igen”. Der er nogle tidstypiske udfordringer som mange af os døjer med.

En af de udfordringer, mener jeg, er vores jagt på at være perfekte, bl.a. perfekte forældre.
Og der er sådan set ikke underligt, at vi kan have det sådan. Slet ikke. Det er der mange gode grunde til (som jeg også kommer ind på i inspirations-lydfilen). Men faktum er, at det vi gerne vil, er at være nogle gode forældre for vores børn. Men i vores jagt på at være perfekte forældre, bliver vi måske nogen gange det modsatte. Nemlig: Knapt så gode forældre.
Det synes jeg er rigtig ærgerligt.  For det er jo slet ikke det vi ønsker.

Derfor har det været rigtig vigtigt for mig at få lavet det her mini-online kursus -At få fokus på, at du absolut ikke er alene, hvis du også (uden egentlig at ville det) er kommet med på den fælles jagt på det perfekte forældreskab. En slags klub det på ingen måde er sjovt at være medlem af.
Jeg oplever at vores fokus på “perfekt” fjerner os fra den iboende evne vi har, til at være helt fornuftige og absolut gode nok forældre. Derfor synes jeg vi skal komme tilbage,- tilbage til der hvor vi ikke behøver at være perfekte. -Til der hvor vi ikke behøver at være “den bedst e udgave af os selv”. Tilbage til at få ro til bare at være forældre.

Det og lidt mere kommer jeg ind på i kurset her.

Det her får du:

  • Velkomst-lydfil
  • 20 minutters inspirations lydfil om perfekthed og forældrerollen
  • Øvelse 1: Arbejdsark: Tag temperaturen på dit behov for perfekthed
  • Øvelse 2: Arbejdsark: Hvad fortæller di dig selv?
  • Øvelse 3: Lydfil + arbejdsark: Bold-øvelsen
  • Afsluttende hilsen til dig fra mig

Hvad kan du forvente?
Kurset er et mini-online kursus. Det betyder at det er overskueligt og let at gå til.
Det hele ligger online så du kan høre det lige når det passer dig.
Kurset er en mulighed for at blive opmærksom på hvornår du faktisk jagter det perfekte. For meget tit så gør vi det helt uden at vide det. Mit håb er at du, når du har været igennem mini-online kurset  begynder at blive mere bevidst om hvornår du prøver at være perfekt,- så du faktisk får muligheden for at stoppe op og overveje om der måske er en anden mulighed der giver mere mening.

Du får adgang til kurset med det samme.
Kurset er gratis.

Få dit gratis kursus her.
(OBS: Selvom jeg har en rigtig god mikrofon, kan lydkvaliteten kan desværre svinge lidt. Oplever du at der er “brussen” på optagelserne, kan du prøve at skrue lidt ned for lyden).